Välkommen till I-Components.com

Svenska
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Linx Technologies

Linx Technologies
Linx Technologies - Linx Technologies gör trådlösa enkla genom att utveckla och tillverka trådlösa produkter som är enkla för ingenjörer på alla färdighetsnivåer att använda. Företagets RF-moduler, fjärrkontroller, utvärderingssatser och masterutvecklingssystem har enkel maskinvarukonfiguration och tydlig dokumentation. Linx-produkter gör det enkelt för ingenjörer och hobbyister att integrera trådlösa funktioner utan krångel och bekostnad av teknisk RF-funktionalitet från början.
För kunder som behöver hjälp med att implementera Linx-moduler, erbjuder Linx designtjänster, inklusive styrplattformshjälp, programmering, certifieringsrådgivning och förpackningsdesign. För mer komplexa RF-lösningar skapar Apex Wireless, en division av Linx Technologies, optimerade mönster med RF-komponenter och firmware som valts ut för kundens tillämpning.
Linx Antenna Factor Division har branschens bredaste urval av antenner för en mängd olika applikationer. För kunder med specialiserade behov finns anpassade antenner och designtjänster tillgängliga tillsammans med simuleringar av antennprestanda för snabb utveckling.
Linx har också en rad RF-kontakter, kabelaggregat och batterihållare. Anpassade kabelaggregat är tillgängliga för kunder med specialbehov. Dessa produkter brukade säljas under varumärket Connector City.

Produktkategori

Integrated Circuits (ICs)
RF/IF and RFID
Connectors, Interconnects
Tools
Kits
Cable Assemblies
Battery Products
‹‹123456789101112131415››