Välkommen till I-Components.com

Svenska
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

UV-stabiliserade polykarbonathöljen från Hammond Electronics

Med de allvarliga förhållandena i industriella miljöer i åtanke, innehåller 1554 platta lock och 1555 stilade lockfack av ABS och UV-stabiliserade polykarbonathöljen från Hammond Electronics IP66-tätning samt mekaniskt skydd.De ljusgrå RAL 7035-kapslingarna är utformade för att hålla kretskort eller DIN-skena monterade komponenter. IP66-tätning uppnås genom en endelad silikonpackning i en tung- och spårförsegling.

23 storlekar från 66 x 66 x 41 mm till 239 x 160 x 119 mm finns med platta och stilade självfärgade, tydliga och genomskinliga lock.Flänsade lock i 10 storlekar, från 119 x 66 x 42 mm till 180 x 119 x 62 mm, ger ökad säkerhet genom att förhindra tillträde till inredningen utan att ta bort höljet från ytan som den är fastsatt på.

De stylade locken innehåller ett urtag som är lämpligt för montering av membran tangentbord och är också utrustade med PCB monteringsbossar.Baserna är utrustade med interna DIN-skena montering flikar i alla men två storlekar och avstängningar för montering av PCB eller alternativa interna paneler finns i alla versioner.

Ett tillval fotkit finns också tillgängligt. Valfria stålplåtar som är lämpliga för montering av tunga komponenter kan monteras på de integrerade monteringspunkterna i basen. baserna har också gjutna slitsar för att möjliggöra 1,6 mm tjocka PCB att monteras vertikalt i höljet.